7 zekerheden

Slaapkenner Rademakers biedt u 7 zekerheden:

SLAAPGARANTIE
Een slaapsysteem is volstrekt persoonlijk en daardoor voor uw nachtrust van het grootste belang. Mocht het product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan zoeken we in overleg met u naar een passende oplossing.

ADVIES OP MAAT
Ligt u wel comfortabel en krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning? We luisteren naar uw wensen, stellen vragen en bieden vervolgens de voor u passende slaapoplossing.

GECERTIFICEERDE SLAAPADVISEURS
Onze adviseurs zijn specifiek opgeleid om u te helpen bij uw keuze. Regelmatig volgen zij trainingen op gebied van productinnovaties, ergonomische aspecten en slaaptrends.

GRATIS CHECK-UP VAN UW BED
Voldoet uw bed nog wel? Als slaapspecialist adviseren wij u graag omdat wij als geen ander weten waar je op moet letten. Maak gerust een afspraak voor een beoordeling bij u thuis.

BEZOEK OP AFSPRAAK - HALEN EN BRENGEN
Bent u tijdens de reguliere openingstijden niet in de gelegenheid ons te bezoeken? Wij maken graag tijd voor u op een moment dat het u beter schikt! Heeft u geen vervoer of bent u slecht ter been? Wij zorgen dat u wordt gehaald en gebracht.

INNAME VAN UW OUDE BED
Indien u niet in de gelegenheid bent uw oude bed af te voeren, bieden we u deze service. Bij levering van uw nieuwe aankoop nemen we "desgewenst" gelijk de oude artikelen retour en zorgen voor een correcte afvoer.

NETWERK VAN SLAAPSPECIALISTEN
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Erkende slaapkenners  sinds 1974. Een groep van slaapspecialisten die het gezond en comfortabel slapen bevorderen. Zij staan voor vakmanschap, kwaliteit, uitstekend advies en goede service.

Realisatie: TiDi Graphics